Rendezvények

II. Fuss Hannáért! Fuss, fuss, fuss!

Az első Fuss Hannáért! Fuss, fuss, fuss! eseményt 2016-ban hirdettük meg. Akkor nagyjából 2 éve futotam, s magam sem értem, hogyan jött az ötlet. Talán számomra két fontos szál összefonódásából. Nem gondolkodtam, nem latolgattam, vajon milyen érdeklősét vált majd ki, hányan csatlakoznak majd, hiszen akkor Hanna már 12 éve halott volt. Azt gondoltam alig emlékeznek már rá, s ha emlékeznek is, már vesztett fontosságából, ráadásul aktív tevékenységre invitáltam az embereket, ami szintén nem minden esetben népszerű.

tovább >>

Veszteségből feltámadva

Az élet természetes velejárója a halál. De gyermekként meghalni, sokan úgy gondoljuk, nem természetes. Ma már tudom, sokkal több szülő temeti el gyermekét, mint azt legmerészebb álmainkban gondolnánk. Velem is megtörtént. A veszteség okozta fájdalom a pokol legmélyebb bugyraiba taszítja az embert, és ebből a perspektívából bizony úgy tűnhet, nincs remény a túlélésre.

tovább >>

Day of Hope - "Remény napja"

Egy olyan nap, amely csak róluk szól. Azokról a gyermekekről, akiket családjuk elveszített. Mély és meghatóan megrázó megemlékezés, egyedülállóságával hiánypótló.

tovább >>