Munkatársak

Farkas Éva

Az itteni jelenlétem szempontjából számomra a legmeghatározóbb, hogy Nagymáté Hanna és két testvérének édesanyja vagyok. Hanna elvesztése óta, életem fontos szelete a Hanna nevét viselő és emlékét hordozó alapítvány létrehozása, annak működtetése.
Vagyok gyerekeim apjának felesége, aki nélkül lehetetlen lenne sokféle szerepem összehangolása, és feladataim megfelelő színvonalú ellátása.
Vagyok édesanyámnak gyermeke, aki nem csak gyermekkoromban volt támaszom, de életünk fájdalmas időszakában sem hagyott magunkra egyetlen percre sem. 

Szociális munkás, szociálpolitikus végzettségem megszerzését követően, kisebb megszakításokkal ugyan, de 2000 óta az idősellátás területén dolgozom, ezért is volt számomra fontos, hogy e témában megmerítkezve, a honlapon rendelkezésre bocsátott információkkal, valamint tapasztalatainkkal segítsük az eligazodást. 

2012-ben részt vettem a Singer Magdolna által tartott Gyászcsoportvezető képzésen. Hiszem, hogy a sorstársi közösségek által nyújtott támasz életmentő jelentőséggel bír, de apránként kialakult bennem az igény a gyászfeldolgozás témájában található ismeretek elsajátítása iránt, azért, hogy a "saját élményem" megélésével szerzett tapasztalatomon  túl, tudáson alapuló, szakszerű segítségnyújtására is alkalmassá váljak. 

Töretlenül hiszek az emberi jóságban és az összefogás erejében. Abban, hogy van választási lehetőségünk, de leginkább abban, hogy van élet a halál után.

Benkó Erzsébet

Benkó Erzsébet vagyok, mentálhigiénikus, művészetterapeuta, grafológus. Több mint 20 éve dolgozom a segítő szakmában. Nehéz élethelyzetekben, elakadások esetén egyéni segítő konzultáció  illetve önismereti/önsegítő csoportok keretei között nyújtok segítséget a hozzám forduló felnőtt korosztálynak.

Mottóm: „Amikor az emberek elhatározzák, hogy szembenéznek egy problémával, olyankor valójában rádöbbennek, sokkal többre képesek, mint hitték” Paolo Coelho

Honlapom, ahol többet is megtudhat rólam: www.endontok.hu