Média megjelenések

Fuss Hannáért! Fuss, fuss, fuss!!!

Másfél évesen, tizenkét évvel ezelőtt hunyt el a makói Nagymáté Hanna. Édesanyja egy felhívást tette közzé, melyben azt kéri, hogy az eltelt tizenkét év miatt 12 kilométer futással emlékezzenek a kicsire. Makón vasárnap délelőtt a helyi aerobikosok adóztak az emléke előtt. - See more at: http://makoicsipos.hu/2016/09/05/hannara-emlekezve-futottak/#sthash.joUa...

tovább >>

Fuss Hannáért! Fuss, fuss, fuss!!!!

…és futottak, táncoltak, tekertek a makóiak, és nem makóiak, szerte a világban egy 12 éve, másfél éves korában, orvosi műhiba következtében elhunyt kislány, Nagymáté Hanna emlékére vasárnap. A Nagymáté Hanna Alapítványt, a kislány anyukája, Farkas Éva alapította, most először kérte az embereket a facebookon, hogy közösen mozogjanak.

http://makohirado.hu/2016/09/05/fuss-hannaert-fuss-fuss-fuss/

Major Zsuzsanna – Makó

tovább >>

Duna TV hírműsor

Forrás: Nemzeti Audióvizuális Archívumbók

Leírás: ...

A 2003-ban vérmérgezésben meghalt kislány, Nagymáté Hanna szülei által létrehozott alapítvány sürgősségi ellátáshoz szükséges műszereket adományozott a makói gyermekorvosi ügyeletnek.

tovább >>

Alapítvány Nagymáté Hanna emlékére

Alapítvánnyal állított emléket a makói Nagymáté család másfél éves korában elhunyt kislányuknak, Hannának. A kislányt – a szülők meggyőződése szerint – orvosi mulasztás miatt veszítették el, ám már nem csak a felelősök megtalálását tartják a legfontosabbnak: segíteni szeretnének, hogy hasonló tragédia többé ne történjen.

tovább >>

Nagymáté Hanna: élt 18 hónapot

Anya! Apa! Cini! – Ezt mondta (sóhajtotta, kiáltotta) búcsúzóul a makkegészségesen született, gyönyörû kisbaba. Így köszönt el a szüleitõl. Néhány órával késõbb reccsent az intenzíves orvos szomorú hangja: nem tudtuk visszahozni ...

tovább >>

Kínok közt halt meg a kicsi Hanna

Makó - Négynapi kín után, vérmérgezésben a Szegedi Klinikán meghalt Nagymáté Hanna ( 2), akit szülei enyhe vírusfertőzéssel vittek a makói kórházba. Az ügyben foglalkozás körében elkövetett, gondatlan veszélyeztetés miatt indult rendőrségi eljárás.

tovább >>