Kezdjetek el élni

Mindig pörölök, ha boldogtalan embereket látok. Akkor is ha fiatalt, akkor is, ha korosodót. Mert hiszem, hogy sosem késő az életet választani. Érdemes időnként az életünket megpróbálni kívülről, felülről nézni.

Mindennapjaim taposómalom. Kelek, megyek, de leginkább rohanok. Azért indulatba jövök, hogy tudom, hogy mennyi kiaknázatlan képességem van. Hát mi mennyi, talán nem is olyan nagyon mennyi. De van, az biztos. De én csak kelek, megyek, de leginkább rohanok. Kiszolgálok másokat és közben mardos a félelem, talán úgy halok meg, hogy nem írtam meg az egyetlen könyvet ami bennem van. Talán nem derül ki sosem, hogy valóban leginább szappangyártásra születtem, de életemben még egyetlen szappant sem gyártottam. Talán nem derül ki sosem, mi végre születtem erre a földre

Ha nem halok meg idő nap előtt és szépen megöregszem, akkor sem lesz késő, hogy még minden éppen időben kiderüljön. Hogy még legyártsam a szappanjaimat. Hogy megírjam az egyetlen könyvet, ami bennem van. Hát erről szól ez a videó. A végeláthatatlan lehetőségekről, mi nem korfüggő!

http://film.indavideo.hu/video/f_regharcos_1